Dominó Irodabútor Stúdió
6721 Szeged, Párizsi krt. 14, Tel.: 62/444-442, Mobil.: 70/316-23-10, E-mail:dominoiroda@gmail.comMűszaki leírás

Szekrények
A szekrények magassága és szélessége jól alkalmazkodik a különböző irodák méreteihez. Magasságuk 1926 mm, 1161 mm, 793 mm, az asztal magas szekrényeké 740 mm. A magassági méret nem tartalmazza az állítható láb méretét (20 mm)! Szélességük 800 mm és 400 mm ill. tolóajtós szekrényeknél 1200, 1604 mm. Mélységük 404 mm. Készülhetnek nyíló ajtóval, nyitottan, egyes típusok tolóajtóval, üvegajtóval, alumíniumkeretes üvegajtóval, fiókkal és redőnyős ajtóval. A szekrények magassági különbsége, szerkezeti kialakítása lehetővé teszi az egymásra rakhatóságot, ezáltal lehetőség van a padozattól a mennyezetig történő bebútorozásra.
Az 1926, 1161, 793 mm magas szekrények esetében a szekrénytest kétféle vastagságú, mindkét oldalán laminált faforgácslapból kerül fix összeépítésre köldökcsapok segítségével. Az oldalak, polcok, ajtólap vastagsága 18 mm, míg a hátfal 8 mm vastag. A közös tetőlap a fent említett szekrényeknél 18 mm-es anyagvastagságú. Tolóajtós szekrények esetében a 28 mm vastagságú tető és fenék közé kerül a 18 mm-es szekrényoldal. A hátfal 8 mm vastag, mindkét oldalán laminált faforgácslap, amely az oldalban, a tetőben és a fenékben kialakított árokba illeszkedik, ezzel elérve azt, hogy a szekrény térbe állítva is esztétikus külsőt mutat. A tető, fenék és az ajtók élei 2 mm-es, míg az oldalak és a polcok élei 1 mm-es ABS rendszerű környezetbarát él léccel készülnek, amelyek fokozottan igénybevett helyeken is tartják minőségüket. Az ajtók rácsukódóak, melyeket fém kivetőpántok működtetnek. A rejtett fogantyú
anyaga fém; matt króm színben. A szekrények zárhatóságát igény szerint biztonsági zárakkal oldjuk meg. A szekrények sorolását és beállítását a fenékre szerelhető, alaphelyzetben 20 mm magas állítható lábakkal tudjuk elvégezni.

Asztalok
Az asztalok formai és méretbeli kialakítása maximálisan figyelembe veszi mind az egyéni ízlést, mind pedig a funkcionális igényeket. Kialakításuk szerint az alábbi csoportokba sorolhatók: szögletes asztalok, belső íves számítógépasztalok, vezetői asztalok és tárgyaló asztalok. Szélességük 900 mm-től egészen 2000 mm-ig terjed a laplábas kiviteltől a fémlábas variációkig. A fémlábak színválasztéka: porszórt fekete, fehér és alumínium színezetű. A lehetőségeket bővíti az asztaltoldatok sokfélesége. A toldatok lehetnek sarokelemek, tárgyalóelemek, toldalékok.
Az asztallap és a lábszerkezet összeépítése száraz köldökcsappal, valamint excenteres összehúzó vasalattal történik. Az összeépítés helyén a padozat esetleges egyenetlenségeit a lábazatra szerelt állítható, csavaros talpak küszöbölik ki. Az irodai munkát különböző kiegészítők, pultok, monitortartók, toronytartók, utólag is felszerelhető műanyag vagy faforgácslapból készült klaviatúratartók teszik kényelmessé. Az asztal toldatok szintezhető csőlábakkal vannak ellátva és 3 mm vastag fém lemezzel és facsavarral vannak összerögzítve. Kérésre 60 mm átmérőjű kábeldugóval és kábelcsatorna sínnel, valamint laplábas asztalok esetén földig érő kötővel (jelölése: FK) is ellátjuk asztalainkat.

Konténerek
A konténerek méretbeli kialakítása lehetővé teszi, hogy minden asztaltípushoz alkalmazhatóak legyenek. Alapvetően fafiókkal készülnek. Minden konténer görgős kivitelű, központi zárral szerelve. A szélességi méret minden típusnál 400 mm. Magassági méretek: 541 mm és 720 mm, vagyis asztal magasságú. A magassági méret nem tartalmazza a görgők, szekrénytalp méretét. A tetőlap mélysége az asztal magasságú konténerek esetén 674 mm, ill. 804 mm. minden más esetben 573 mm vagy 804 mm
A konténerek három féle anyagvastagságú mindkét oldalán laminált faforgácslapból kerülnek fix összeépítésre köldökcsapok segítségével. A hátfal a tetőben, az oldalakban és a fenékben kialakított árokban helyezkedik el, ezáltal térbe állíthatóvá válik. A tetőlap 28 mm, az oldalak, a fiókelő, a hátfal és a fenék 18 mm, a fiókkávák 16 mm anyagvastagságúak. Minden fokozottabb igénybevételnek kitett élen 2 vagy 1 mm-es környezetbarát ABS rendszerű élléc található. A fiókfenék festett farostlemez. A fiókok görgős fém, csillapított önbehúzós fióksínen mozgathatók. A konténerek alatt található görgő magassága 65 mm.


fehér - zöld - ezüst iroda

világos sonoma iroda

világos sonoma iroda

világos sonoma iroda

szil iroda

ezüst szürke iroda

dijoni dió iroda

szil iroda

szil iroda

szil iroda

dijoni dió iroda

ezüst - szürke - narancs iroda

ezüst - neon zöld iroda

dijoni dió iroda

szil iroda


Tel.: 62/444-442, Mobil : 70/316-23-10, E-mail: dominoiroda@gmail.com, Ny. idő H-P 9-17, SZ zárva